L’hospital dels valents. La llum de Barcelona. Jardins del Palau Robert

Al jardí del Palau Robert, hi ha dues exposicions interessants: L’hospital dels valents i La llum de Barcelona.

L’hospital dels valents. Jardins del Palau Robert

A la tanca exterior, hi ha la mostra L’hospital dels valents, fotografies de gran format sobre el dia a dia de nens que pateixen càncer, del fotògraf Edu Ponces. Es tracta d’un projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu: volen recollir fons per poder finançar la investigació d’aquesta malaltia, que ataca a 250.000 famílies noves cada any al món.
En els països desenvolupats, el 20% de pacients no supera aquesta malaltia. Aquests casos, potser no són prou rendibles per a la indústria privada. Per aquest motiu, l’Hospital Sant Joan de Déu es proposa crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa. Es pot ajudar a fer-lo realitat fent donacions a paralosvalientes.com

Si passeu pel carrer Còrsega amb Diagonal, us recomanem minorar una mica el pas per poder veure aquesta delicada exposició.

La llum de Barcelona. Jardins del Palau Robert

Si teniu una mica més de temps, sempre és un plaer passar pels jardins del Palau Robert, una illa de pau al centre de la ciutat. Actualment hi trobareu l’exposició La llum de Barcelona. Passeig pel nostre talent, on ens presenten als personatges més rellevants de Catalunya en múltiples especialitats: medicina, política, filosofia, arquitectura, docència, gastronomia… La mostra està organitzada per la Welcome Talent Society i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Es pot visitar entre el 22 de gener i el 22 de febrer de 2018.

La llum de Barcelona. Jardins del Palau Robert